Nopeasti kasvava taksien tilaussovellus Taxify on nyt saatavilla myös kaikille Windows puhelinten käyttäjille. Tähän asti Taxify on ollut saatavilla sekä iOS että android laitteille, mutta Windows puhelimille tarkoitetulla versiolla Taxify’n tavoitteena on kasvattaa markkina-asemaansa tulevaisuudessa.

Taxify WindowsPhone

“Asiakkaidemme suuren kysynnän vuoksi Suomessa sekä Baltiassa, olemme keskittäneet kehitys työtämme Windows puhelimiin. Tämän virstanpylvään jälkeen voimme iloksemme todeta, että Taxify taksin tilaus palvelu on nyt saatavilla enemmistölle älypuhelin käyttäjistä. Kehitystyö jatkuu tietenkin edelleen ja mielenkiintoisia uutisia on seuraavien kuukausien aikana”, Markus Villig, Taxify CEO

“Microsoft tukee innovatiivisia yrityksiä kuten Taxify useilla eri tavoin, kuten mainostaen sovellusta tärkeillä markkinoilla nopeuttaakseen toimintaa sekä turvatakseen tehdyt sijoitukset Windows:n ekosysteemiin. Taxify:ssa on paljon potentiaalia tullakseen suosittu sovellus Windows Phone käyttäjien kesken Suomessa, Baltiassa sekä tietysti muissakin maissa. “ – Mikael Stendahl, Head of Partner and Developer Relations, Microsoft, Nordics.

Taxify tarjoaa käyttäjilleen luotettavan, läpinäkyvän sekä mukavan taksin tilaus palvelun. Käyttäjät voivat valita auton saapumisajan, hinnan, auton mallin, sekä käyttäjien antaman arvostelun perusteella. Vahvistettuaan tilauksen, voi käyttäjä seurata taksin saapumista kartalta reaaliajassa.

Taxify on Virossa 2013 perustettu teknologia yritys, joka kehittää taksien tilaamiseen käytettävää mobiilisovellusta, sekä välityskeskus ohjelmistoa.

Taxify kasvaa nopeasti Suomessa, Virossa, Latviassa sekä Liettuassa. Onnistuneen alun myötä myös Georgiassa sekä Hollannissa. Seuraavaksi Taxify laajenee Valko Venäjälle sekä Espanjaan. Lisää lyödät: http://taxify.eu

 

Katso kaikki päivitykset